Työpaikka avoinna kansainväliseen matkailuhankkeeseemme

Etsimme tiimiimme kokoaikaista

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toteuttamaan Leader-rahoitteista kansainvälistä hanketta

”Väylänvartta tunturiin ja takaisin – Alkuperäinen Lappi” on kahden valtakunnan alueella – Suomessa ja Ruotsissa – kolmen Leader-ryhmän toimesta toteutettava kehittämishanke. Matkailuyritykset etsivät tämän päivän trendien mukaisesti uusia yhteistyökumppaneita aidoista, lappilaisista kylistä, joiden erityistä kulttuuria ja palveluja tulisi voida tuotteistaa entistä paremmin. Tässä hankkeessa tehdään valtakunnan rajan ylittävään kylämatkailuun liittyviä toimenpiteitä sekä syvennetään Suomen puolen toimijoiden toimintaa.

Etsimme projektipäällikköä Outokaira tuottamhan ry:n alueen (Tornio, Ylitornio, Pello) hankkeen toteuttajaksi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on laaja matkailun tuntemus, aiheeseen sopiva koulutus sekä omaat erityisen hyvät yhteistyötaidot. Tarvitset työssäsi hyvää englannin, ruotsin ja suomen kielen taitoa. Työskentelyä on myös iltaisin ja viikonvaihteina ja joudut työssäsi käyttämään omaa autoa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan, innostavan työn ja tiimimme tuen. Odotamme markkinointihenkisiä, vapaamuotoisia hakemuksia, jossa voit korostaa osaamistasi! Työ alkaa mahdollisimman pian vuoden 2018 alussa ja kestää 18 kk. Toimipaikkasi tulee olemaan Outokairan toimialueella.

Hakemusten tulee olla perillä 20.12.2017 klo 12.00 mennessä. Hakemukset toimitettava sähköpostitse osoitteeseen info@outokaira.fi . Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo tai vastaavat tiedot.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja hankesuunnitelman antaa toiminnanjohtaja Anne Anttila: anne.anttila@outokaira.fi , puh. 0400 161034.