Tämä vuosi tulee olemaan Leader-hanketoiminnan kannalta sellainen vuosi, että kaikki Outokairalle paikalliseen kehittämiseen tarkoitetut Leader-rahat tulee sitoa hankkeisiin tänä vuonna. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että nyt jo alkuvuodesta pitää olla aktiivisesti hakemassa rahoituksia. Tulemme kevään aikana määrittelemään päivämäärän, joka on periaatteessa viimeinen mahdollisuus hakea hanketta. Kaikki hankkeiden kanssa tekemisissä olleet tietävätkin, että hankeidean matka valmiiksi hankkeeksi on tosi pitkä. Sen vuoksi nyt pitääkin ryhtyä toimeen, jos aikoo vaikka tulevana kesänä tehdä jotain investointeja. Oikeasti – nyt on jo suorastaan hoppu!

Positiivisena asiana voin kertoa teille, että meillä on kivasti rahaa käytettävissä hyviin hankkeisiin, olivatpa ne sitten yleishyödyllisiä investointihankkeita, -kehittämishankkeita, yritysten investointeja tai vaikkapa yritysryhmähankkeita. Olette varmaankin huomanneet, että meillä on tiimimme vahvistuksena hankekehittäjä Johanna Mikkola, joka myös voi auttaa teitä hankkeiden suunnittelussa.

Outokairan hallitus käsittelee seuraavan kerran uusia hankehakemuksia 10.2.22 ja seuraavan kerran 16.3.22. Hakemuksethan tulee olla käsittelyvalmiina Hyrrässä aina kaksi viikkoa ennen kokousta – ja käsittelyvalmishan tarkoittaa sitä, ettei siitä tarvitse enää kysellä lisätietoja!

Tällaisia kuulumisia näin tammikuun loppupuolella!
Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön