Etsimme töihin VIESTINNÄN OSAAJAA!

Etsimme

VIESTINTÄKOORDINAATTORIA

toteuttamaan maaseuturahaston (Lapin Leader-ryhmät ja ELY-keskus)

LAPIN KEINOJA -viestintähanketta.  

Nykyisen viestintäkoordinaattorimme siirtyessä uusin tehtäviin etsimme tiimiimme kokoaikaista viestinnän osaajaa – viestintäkoordinaattoria, jonka tehtävänä on levittää tietoa ja positiivista mielikuvaa Leader-rahoituksen ja maaseuturahaston mahdollisuuksista Lapissa. 

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa, vähintään alimman korkea-asteen koulutusta, vahvaa kokemusta monikanavaisesta viestinnästä sekä työnäytteitä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä yhteistyötaitoja, sitoutumista tehtävään ja alueeseen sekä monipuolisia taitoja käyttää nykyaikaisia viestintävälineitä. Toimit ihmisläheisesti ja osaat käyttää kohderyhmän mukaista kieltä. Toimipaikka tulee olemaan Pellossa, Ylitorniolla, Torniossa tai Rovaniemellä työntekijän toiveen mukaisesti. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii matkustusalttiutta Lapin alueella – toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Valitun henkilön tulee osata tuottaa kiinnostavaa ja selkokielistä viestintää. Outokaira tuottamhan ry:n henkilöstöstä resursoidaan hankkeelle toiminnanjohtajan ja toimistosihteerin työtä. Hankkeen taloushallinto, johtaminen, maksuhakemukset sekä muu hallinnollinen toteutus hoidetaan hallintohenkilöstön toimesta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan, itsenäisen työn ja tiimimme tuen. Odotamme markkinointihenkisiä, vapaamuotoisia hakemuksia, jossa voit jo korostaa osaamistasi! Työ alkaa mahdollisimman pian vuoden 2020 alussa ja kestää 16 kk. Hankkeeseen on haettu muutosta ja em. ehtojen työn keston ja työpaikan sijainnin suhteen edellyttävät myönteistä päätöstä.

Hakemukset ja palkkatoivomus hankesuunnitelman rajoissa tulee olla perillä maanantaina 18.11.2019 klo 9.00 mennessä. Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteella info@outokaira.fi. Liitä hakemukseen työnäytteiksi kolme tuoreinta julkaistua juttua/julkaisua, ansioluettelo tai vastaavat tiedot sekä mahdollinen paikkakuntatoiveesi. Laita viestin otsikoksi VIESTINTÄKOORDINAATTORI.

Voit tutustua tehtyyn viestintään osoitteessa www.lapinkeino.fi ja vastaavilla facebook ja twitter -sivuilla.

Tarkempia tietoja ja hankesuunnitelman tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anne Anttila: anne.anttila@outokaira.fi, puh. 0400-161034.

Tulostettavan tekstin saat tästä  Viestintäkoordinaattori Lapin keinoja -hankkeeseen