Länsi-Rajan Kennelkerhon koirahalli

KATSO KAUKAA – NÄE LÄHELLE

Ohessa kuvallisia esimerkkejä Outokairan Leader-rahoituksen saaneista investointi-, kehittämis- ja yrityshankkeista vuosina 2007–2013.

Koira-monitoimihallin rakentaminen Pelloon

Länsi-Rajan Kennelkerho ry sai ajatuksen koira-monitoimihallin rakentamisesta Pelloon. Itä-Suomeen oli tehty vastaava ja Pelloon ajateltiin tehdä vastaava mutta edullisemmin kustannuksin, koskapa talkootyötä oli tarjolla. Suunnitelmien edetessä halli kuitenkin kasvoi ja toiminnot tulivat monipuolisemmiksi. Hallista tehtiin aluksi kylmähalli, johon Leader-rahoitus on saatu. Koira-monitoimihalli on saanut yksittäisenä yleishyödyllisenä investointihankkeena Outokairan suurimman Leader-avustuksen.  Myöhemmin Rohki-halliksi ristitty halli on myös tehty lämpimäksi.

Kuvat: Kari Arontie

Lisää kuvia löydät + alkuisesta vihreästä laatikosta. Voit katsella kuvia galleriana napsauttamalla kuvaa.

TOTEUTTAJA: Länsirajan Kennelkerho ry HANKE: Koira-monitoimihalli TUEN MUOTO: Yleishyödyllinen investointihanke TOTEUTUSPAIKKA: Pello HANKKEEN RAHOITUS: Hankkeen kustannusarvio on 167 990,00€. Hakija on hakenut hankkeelle 40 %:n Leader tuen, joka on myönnetty eli 67 196,00€. Osa hankkeen yksityisestä rahoituksesta on toteutettu vastikkeettomalla työllä eli ns. talkootyöllä.

Myöhemmässä vaiheessa halliin tehdyt muutostyöt eivät ole olleet Leader-ohjelman rahoittamia.