Lapin keino on aloittanut uuden videosarjan, jossa esitellään Lapin Leader-toiminnanjohtajat. Tarkoitus on antaa yleisölle pieni kurkistus kulissien taakse: millaisia ovat Lapin toiminnanjohtajat? Miten he päätyivät työtehtäviensä pariin, mikä on antoisinta heidän työssään, mitä he harrastavat ja mikä heille on tärkeintä Lapin maaseudussa?

Sarjaa julkaistaan Lapin keinon Youtube-kanavalla omalla soittolistallaan (linkki soittolistaan). Esittelyvideot julkaistaan yksi kerrallaan toiminnanjohtajien sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Julkaisupäivinä ovat perjantai ja keskiviikko.

Julkaisu aloitettiin Outokairan toiminnanjohtajasta eli Anne Anttilasta! Anne on Suomen pitkäaikaisin Leader-toiminnanjohtaja, joka viihtyy Väylänvarressa sekä pitää työstään, sillä siinä ei ole kahta samanlaista päivää, vaan aina riittää tulipaloja sammutettavaksi.

Annen videon löydät Youtubesta (linkki videoon). Video on julkaistu myös Lapin keinon somekanavissa sekä Outokairan Facebookissa. Katso video alta!

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön