Loma-Vietonen Oy

KATSO KAUKAA – NÄE LÄHELLE

Ohessa kuvallisia esimerkkejä Outokairan Leader-rahoituksen saaneista investointi-, kehittämis- ja yrityshankkeista vuosina 2007–2013.

Loma-Vietonen Oy:n yritysinvestoinnit

Loma-Vietonen on matkailun majoitus-, ruoka ja ohjelmapalveluita tuottava perheyrityksenä toimiva osakeyhtiö, josta nykyisin vastaa jo nuori sukupolvi. Loma-Vietonen sijaitsee Iso-Vietosen rannalla Ylitornion itäisessä päässä. Rovaniemi on lähempänä kuin Ylitornion keskusta. Yrityksellä on majoitustiloinaan monenlaisia mökkejä ja huonemajoituksia. Ohjelmapalveluita yritys tuottaa itse sekä ostaa yhteistyökumppaneilta. Asiakaskuntana on niin ulkomaiset kuin kotimaiset luontomatkailijat sekä kokousmatkailijat. Leader-hankkeessa on kolme osatoteutusta, eli keittiö, varasto-huoltorakennus ja kotaravintola.

Kuvat: Kari Arontie

Lisää kuvia löydät tekstien jälkeen + alkuisista vihreistä laatikoista. Pääset katsomaan kuvia galleriana napsauttamalla kuvaa.

 

TOTEUTTAJA: Loma-Vietonen Oy HANKE: Investointituki TUEN MUOTO: Yritystuki TOTEUTUSPAIKKA: Ylitornio, Meltosjärvi HANKKEEN RAHOITUS: Hanke on saanut 35 %:n yrityksen investointituen