Rahoitus tauolla

 

Outokaira tuottamhan ry hyväksytään virallisesti Leader-ryhmäksi EU-rahoituskaudelle 2023–2027 helmikuussa 2023. Rahoitus on tauolla alkuvuoden 2023. Hakemuksia ei oteta tällä hetkellä vastaan, mutta nyt on mitä parhain aika laittaa mietintämyssy päähän ja alkaa suunnitella toinen toistaan hienompia hankkeita ja investointeja!

Leader-ryhmät alkavat myöntää rahoituksia näillä näkymin kesän korvilla 2023. Seuraa Outokairan tiedotusta, niin pysyt perillä siitä, milloin hakemuksia otetaan vastaan.

Haluatko testata hankeideaasi jo etukäteen? Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Hankkeiden hakeminen – HYRRÄ-järjestelmä

Leader-rahoituksia voi hakea Hyrrä järjestelmän avulla. Haussa on tauko alkuvuodesta 2023, jolloin hakemuksia ei voi jättää Hyrrään. Rahoituskauden 2023–2027 haut aukeavat näillä näkymin alkukesästä 2023.

Hankkeet voivat olla yritysten investointihankkeita, yritysryhmien kehittämishankkeita, yleishyödyllisiä investointeja, yleishyödyllisiä kehittämisiä tai koulutushankkeita. Myös kansainväliset ja alueiden väliset hankkeet ovat mahdollisia.

Hakijan tulee miettiä, miten suunnittelemansa hanke sopii Ylpeästi etheenpäin! -strategiaan. Lisäksi hankkeiden tulee sopia voimassa olevaan lainsäädäntöön ja viranomaisien ohjeistukseen – aivan kuten ennenkin. Kannattaa huomioida, että hakijalla tulee olla Y-tunnus. Tämä koskee niin yrityksiä kuin myös järjestöjä. Yhdistysrekisterin tiedot tulee siis laittaa kuntoon ja hakea Y-tunnus.

Tutustu sähköiseen hakuun, HYRRÄÄN
https://www.ruokavirasto.fi/tietoa-meista/asiointi/sahkoinen-asiointi/hyrra/