Materiaalit

 

Vasara ja nauloja -hankkeessa tuotetaan erilaisia materiaaleja lappilaisten rakentamishankkeiden tueksi. Materiaalit ovat avoimesti kaikkien Leader- ja ELY-rahoitteisten hankkeiden käytettävissä – ja saapa niistä ottaa mallia myös muut Suomen maaseuturahoituksen hanketoimijat! Materiaaleja voivat käyttää niin yleishyödylliset toimijat kuin rakentamiseen investoivat yritykset. Käytettävissä on kaikkea kustannusarviolomakkeista mallipiirustuksiin, ohjevideoihin ja tuotekortteihin.

Alta löydät navigointilinkit, joiden kautta pääset tutustumaan materiaaleihin tarkemmin. Kaikki materiaalit ovat sivuilla ladattavassa muodossa. Saavutettavuus on pyritty ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon materiaalien valmistuksessa.

Mikäli sinulla herää kysyttävää materiaaleista tai toiveita niihin liittyen, otathan yhteyttä: hannu.rinne@outokaira.fi, 040 680 0040

 

Kustannusarviolomakkeet Mallipiirustukset

 

Ohjeita ja oppaita
  • Onnistu rakentamisen investointihankkeessa  (Adobe Acrobat), 5.2.2024. Tässä ohjeessa kerrotaan, mitä kaikkea sinun tulee huomioida rakentamisen investointihankkeessa, ennen hankehakemuksen laatimista.
  • Rakentamisessa tarvittavat luvat (Adobe Acrobat), 5.2.2024. Rakentamisessa tarvitaan erilaisia lupia ja on hyvä aina varmistaa luvan myöntävältä viranomaiselta kussakin toimenpiteessä luvan tarpeellisuus. Oppaassa kerrotaan erilaisista rakentamiseen tarvittavista luvista ja niiden sisällöistä.
  • Lapin alueen yrityspalveluhakemisto Sivulle on luotu yrityspalveluhakemisto, jossa on Lapin alueen kuntakohtaiset linkit yrityspalveluhakemistoihin.
Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön