Outokairalle tämän ohjelmakauden (ns. siirtymäkausi) viimeiset Leader-hakemukset tulee jättää päätöskelpoisina Hyrrään elokuun loppuun mennessä.

Ohjelmakausi on lopuillaan, joten kaikki hakemuksiin liittyvät asiat (mm. viranomaisluvat) tulee olla valmiina hakemuksen jättämisen aikaan. Outokaira käsittelee hakemukset syyskuun aikana ja siirtää ne ELYn lopulliseen päätöskäsittelyy syyskuun lopussa. Ely tekee päätökset hakemuksiin vuoden loppuun mennessä.

Ota yhteyttä, mikäli suunnittelet hanketta – oli se sitten yritysinvestointi tai yleishyödyllinen investointi tai kehittäminen.

Tässä vielä muistutuksena kehittämishankkeiden poikkeusaikataulut (eli hakemus tulee olla vireilletulokelpoisena Hyrrässä – toki sitä voi vielä tämän jälkeen täydentää):

”Outokairan on päättänyt, että 50 000 €:n ja sitä suurempia kehittämishankkeita (ei koske siis yritysten investointeja eikä yleishyödyllisiä investointeja) otetaan käsittelyyn kaksi kertaa vuodessa. Vuodelle 2022 on päätetty tihentää näitä käsittelyaikoja siten, että hakemuksia tarkastellaan tammi-, maalis-, touko-, heinäkuun lopussa. Normaalisti tarkasteluajat ovat maaliskuun loppu ja syyskuun loppu. Näin saadaan vertailukelpoisia hankkeita käsittelyyn. ”

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön