Haemme uusia, kekseliäitä ideoita liittyen alueen viihtyvyyden sekä rajayhteistyön kehittämiseen! Miten saisimme uutta vetoa Outokairan (Pello, Tornio, Ylitornio) alueelle, entä miten entistä parempaa yhteistyötä ruotsalaisten kanssa? Heitä uskaliaat ideasi kehiin ja osallistu samalla Outokairan 25-vuotisjuhlavuoden kilpailuun! Luvassa on palkintona puhdasta riihikuivaa parhaille hankeideoille.

Kilpailu aloitetaan Outokairan juhlavuoden tilaisuuksissa 9.11. Ylitorniolla, 10.11. Torniossa sekä 11.11. Pellossa. Osallistumisaikaa on 13.12.2021 klo 16:00 asti.

Kilpailijat voivat esitellä omat ideansa vapaamuotoisesti, esimerkiksi videona, PowerPoint-esityksenä, podcastina tai maalauksena – vain mielikuvitus on rajana! Kilpailijoiden tulee täyttää myös idealomake. Toki osallistua voi pelkällä idealomakkeellakin.

Lomakkeet sekä muut ideoiden esitysmuodot tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen info@outokaira.fi otsikolla ”Outokairan ideakilpailu”. Myös postitse voi toimittaa ideansa. Hakija on vastuussa siitä, että kilpailuehdotus ehtii perille määräaikaan mennessä. Lomakkeen voi ladata tästä. 

Palkintona jaetaan kilpailun viidelle parhaalle idealle 100 euroa puhtaana käteen. Lisäksi voittajille tarjotaan ohjeistusta idean työstämiseen hankkeeksi, mikäli halukkuutta tähän löytyy.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Outokairan alueen asukas, alueelta lähtöisin oleva, alueella opiskeleva nuori tms. joko yksin tai ryhmässä. Mikäli palkittavien joukossa on ryhmiä, ryhmän nimeämälle jäsenelle osoitetaan 100 euron palkinto, jonka ryhmäläiset voivat jakaa haluamallaan tavalla keskenään.

 

Lisätietoa:

Anne Anttila, toiminnanjohtaja, Outokaira tuottamhan ry
anne.anttila@outokaira.fi
0400 161 034

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön