TROKAREITA JA KYLTTYYRIÄ

Oli Outokaira tuottamhan ry:n alueella toimiva kehittämishanke, jonka tavoitteena oli lisätä kulttuurin toteuttajien osaamista ja alueen vetovoimaisuutta.

”Hankkeessa pyritään lisäämään kultturituotantoa ja yhdistämään kulttuuria entistä enemmän yhdeksi osaksi kylämatkailua esim. tuotteistamalla paikalliseen historiaan ja kulttuuriperintöön perustuvia tarinoita musiikiksi ja erilaisiksi lyhyiksi esityksiksi.”

Huomio Tornionjokilaaksolaiset!

Kyläyhdistykset, näytelmäkerhot, tanssi,- laulu- ja soitinryhmät jne…
Tämä hanke oli teitä varten! Nyt hanke on paketissa. Esa ja Elina kiittävät mukana olleita ryhmiä.

Hankkeessa on julkaistu kirja sekä tuplacd-levy. Hankkeessa mukana olleet ryhmät ovat saaneet näitä käyttöönsä. Elina on jakanut Torniossa ja Anne Pello-Ylitornio alueella.

Tästä pääset lukemaan julkaistun kirjan Trokareita ja Kylttyyriä kirja

Kirjassa on suorat linkit kaikkiin videoihin, joita hankkeen aikana on kuvattu. Kannattaa katsella. Kenes Tyärien kappaleen nimi on Risteyksessä (löytyy Youtubesta) vaikka näissä materiaaleissa se on nimellä Tienristeys. Kyseessä kuitenkin sama ihana kappale!

Mikäli haluat vielä kuulla lisää, ota yhteyttä Anneen tai Hilkkaan.

Trokareita ja kylttyyriä Facebook-sivut jatkavat vielä toimintaa, vaikka niitä ei enää aktiivisesti päivitetä. Sivuilla on runsaasti näiden vuosien (2019-2021) asioita.

Tästäpä löydät hankkeen

Facebookissa