Yhteystiedot

 

Pellon toimisto:

 

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppatie 36, 95700 Pello, ns. Martinkulma-kiinteistössä. Löydät toimistomme kiinteistön nurkalta. Toimistomme on avoinna pääsääntöisesti ma-to klo 8.15-15.00 ja pe klo 8.15-14.00. Suosittelemme kuitenkin soittamaan tai laittamaan viestiä ennen käyntiä, jotta voimme varmistaa, että olemme paikalla. Tervetuloa piipahtamaan meillä, niin jutellaan lisää!

Alta löydät yhteystietomme sekä yhteydenottolomakkeen. Varmin tapa saada meidät kiinni on kuitenkin laittaa viestiä tai soittaa!

Laskutusosoitteemme ovat päivittyneet 1.1.2024. Päivitättehän asiakasrekisteriinne uudet laskutustietomme.
Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori   Verkkolaskutusosoite   OVT-tunnus  
Apix
Messaging Oy
(003723327487)
003710897763 003710897763

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Handelsbanken tai Paikallisosuuspankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta:
verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.
Sähköpostiskannauksen osoite: 003710897763@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:
Outokaira tuottamhan ry (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Ollaan yhteyksissä!

 

Hilkka Konttaniemi, Hannu Rinne, Anne Anttila ja Johanna Asiala vehreän jokimaiseman edessä.

 

Outokairan kuvat: Heidi Hannula

 

Ota yhteyttä

   

  Anne Anttila

  Anne Anttila

  toiminnanjohtaja

  Anne johtaa Leader-orkesteria Outokairassa. Anne myös neuvoo hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä kumppaneiden löytämisessä.

  anne.anttila@outokaira.fi
  0400 161 034

  Hilkka Konttaniemi

  Hilkka Konttaniemi

  toimistosihteeri

  Hilkka neuvoo kaikissa hankkeen raportointiin ja maksatuksiin liittyvissä asioissa ja auttaa selättämään suomi.fi-valtuuksien haun sekä muut byrokratiaan liittyvät asiat. Hilkka vastaa myös Outokairan taloushallinnosta.

  hilkka.konttaniemi@outokaira.fi
  0400 746 069

  Hannu Rinne

  Hannu Rinne

  rakentamisen asiantuntija

  Hannu toimii Vasara ja nauloja -hankkeessa rakentamisen asiantuntijana ja neuvoo kaikkia Lapin rakentamishankkeita hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

  hannu.rinne@outokaira.fi
  040 680 0040

  Liity jäseneksi

   Haluan liittyä:

   ×
   Siirry sisältöön