Yhteystiedot

 

Pellon toimisto:

 

Kenttätie 1 – toimistomme sijaitsee siis sillan pohjoispuolella, samassa rakennuksessa kuin Pellon Huonekaluliike. Olemme avoinna pääsääntöisesti ma-to klo 8.15-15.00 ja pe klo 8.15-14.00. Tervetuloa piipahtamaan meillä, niin jutellaan lisää!

Alta löydät yhteystietomme sekä yhteydenottolomakkeen. Varmin tapa saada meidät kiinni on kuitenkin laittaa viestiä tai soittaa!

Käytössämme ei ole sähköistä laskutusta. Laskut tulee lähettää infon sähköpostiin: info(at)outokaira.fi. Tarvittaessa otamme vastaan laskuja myös postitse: Outokaira tuottamhan ry, Kenttätie 1, 95700 Pello.

 

Ota yhteyttä

   

  Anne Anttila

  Anne Anttila

  toiminnanjohtaja

   

  Anne johtaa Leader-orkesteria Outokairassa. Anne myös neuvoo hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä kumppaneiden löytämisessä.

  anne.anttila@outokaira.fi
  0400 161 034

  Hilkka Konttaniemi

  Hilkka Konttaniemi

  toimistosihteeri

   

  Hilkka neuvoo kaikissa hankkeen raportointiin ja maksatuksiin liittyvissä asioissa ja auttaa selättämään suomi.fi-valtuuksien haun sekä muut byrokratiaan liittyvät asiat. Hilkka vastaa myös Outokairan taloushallinnosta.

  hilkka.konttaniemi@outokaira.fi
  0400 746 069

  Johanna Asiala

  Johanna Asiala

  viestinnän asiantuntija

   

  Johanna neuvoo hankkeiden viestinnässä sekä Nuoriso Leader -asioissa. Johannan toimipiste on Rovaniemellä Y_Northin tiloissa (Aittatie 3, 96320 Rovaniemi).

  johanna.asiala@outokaira.fi
  040 1960 607

  Hannu Rinne

  Hannu Rinne

  rakentamisen asiantuntija

   

  Hannu toimii Vasara ja nauloja -hankkeessa rakentamisen asiantuntijana ja neuvoo kaikkia Lapin rakentamishankkeita hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

  hannu.rinne@outokaira.fi
  040 680 0040

  Liity jäseneksi

   Haluan liittyä:

   ×
   Siirry sisältöön