LIITY JÄSENEKSI

 

Outokaira tuottamhan ry on yksi Suomen 53 Leader-ryhmästä. Outokaira tarjoaa neuvontaa ja rahoitusta maaseudun monipuoliseen kehittämiseen Pellon, Ylitornion ja Tornion alueella. Outokairan on maaseudun kehittämisyhdistys, joka noudattaa toiminnassaan Leader-periaatteita. Tutustu Leader-toimintaan.

 

Mikä on Outokaira?Mikä on Leader? Outokairan strategiaYhdistysLiity jäseneksiOutokairan omat hankkeet

 

Tue Outokairan toimintaa liittymällä jäseneksi

 

Outokairassa on tällä hetkellä n. 200 jäsentä. Jäsenmäärän kehittymistä seurataan ministeriön ja Ruokaviraston toimesta. Jäsenmäärää käytetään indikaattorina Outokairan toiminnan kattavuudesta ja houkuttelevuudesta. Liittymällä jäseneksi osoitat tukesi Outokairan tekemälle ja mahdollistamalle ruohonjuuritason kehittämiselle!

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka on kiinnostunut Pellon, Ylitornion ja Tornion alueen kehittämisestä. Jäseneksi voivat liittyä niin yksityishenkilöt kuin yhteisötkin kuten harrastusseurat, yritykset ja kyläyhdistykset. Myös alueen kunnat ovat Outokairan jäseniä. Outokairan hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 10 €/vuosi, yhteisöjäsenen 20 €/vuosi. Jäsenmaksua vastaan jäsenet saavat vuosittain tietoa Outokairan toiminnasta jäsenkirjeen kautta. Lisäksi jäsenmaksunsa ajallaan maksaneet jäsenet osallistuvat vuosittain yllätyspalkinnon arvontaan.

 

Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake:

  Haluan liittyä:

  Liity jäseneksi

   Haluan liittyä:

   ×
   Siirry sisältöön