Rahoitus ja hakuprosessi

 

Ensimmäiset rahoitushaut ovat auenneet kesäkuussa 2023, ja tukea voi jälleen hakea Hyrrä-asiointipalvelussa. Voit tällä sivustolla sekä tukimuotoja esittelevillä alasivuilla tutustua tarkemmin siihen, mihin tukea voi saada ja millaiset toimijat tukea voivat hakea. 

Tuenhaussa maltti on valttia. Hanke tulee suunnitella huolellisesti ennen hakemuksen täyttämistä ja lähettämistä. Tutustu aina ensin Ylpeästi etheenpäin! -strategiaamme ja ota sitten yhteyttä meihin, niin jutellaan hankeideastasi. 

 

Rahoitus ja hakuprosessi

 

Outokaira myöntää rahoitusta Tornion, Ylitornion ja Pellon alueen yhteisöille ja yrityksille kehittämiseen ja investointeihin. Outokairan tarjoamaa Nuoriso Leader -rahoitusta voivat puolestaan hakea alueen 13–29-vuotiaat nuoret tai nuorten kanssa toimivat tahot kuten yhdistykset, lue lisää Nuoriso Leader -rahoituksesta. Myös kansainväliset ja alueiden väliset hankkeet ovat mahdollisia. Hankkeiden tulee toteuttaa Outokairan Ylpeästi etheenpäin! -strategiaa sekä noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä ja viranomaisten ohjeistusta hanketoiminnasta. Hankkeiden rahoituksesta päättää Outokairan hallitus valitsemiensa valintakriteerien pohjalta. Valintakriteerit kullekin tukimuodolle löydät tukimuotojen sivuilta. Hallitus tarkastelee hankkeiden tarkoituksenmukaisuutta päätöstä tehdessään. Lopuksi Lapin ELY-keskus tarkastaa hankkeen laillisuuden ja tekee hankkeesta virallisen rahoituspäätöksen.

Alta löytyvien painikkeiden avulla pääset tutustumaan yhteisöjen ja yritysten erilaisiin tukimuotoihin. Lisäksi löydät tietoa siitä, miten polku ideasta hankkeeksi yleensä kuljetaan.

 

Yleistietoa hakemisesta Yritystuet Hanketuet Miten ideasta hankkeeksi? Tuensaajalle

 

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön