Rahoitus ja hakuprosessi

 

Rahoituksen hakeminen on tauolla. Rahoituskauden 2023–2029 rahoitusta ohjaavat lait ja asetukset on hyväksytty 30.3.2023, mutta sähköisen Hyrrä-järjestelmän päivitys on yhä kesken. Viimeisimmän arvion mukaan haut aukeavat ennen kesälomakautta kesällä 2023. Seuraa Outokairan tiedotusta, niin saat kuulla ensimmäisten joukossa rahoitushakujen aukenemisesta!

Vaikka hakemuksia ei tällä hetkellä otetakaan vastaan, on nyt mitä parhain aika laittaa mietintämyssy päähän ja alkaa suunnitella toinen toistaan hienompia hankkeita ja investointeja! Hankeideaa kannattaa testauttaa meillä jo etukäteen, jotta se on valmiina haettavaksi heti hakujen auetessa. Ota yhteyttä, niin jutellaan!

 

Rahoitus ja hakuprosessi

 

Outokaira myöntää rahoitusta Tornion, Ylitornion ja Pellon alueen yhteisöille ja yrityksille kehittämiseen ja investointeihin. Outokairan tarjoamaa Nuoriso Leader -rahoitusta voivat puolestaan hakea alueen 13–29-vuotiaat nuoret tai nuorten kanssa toimivat tahot kuten yhdistykset, lue lisää Nuoriso Leader -rahoituksesta. Myös kansainväliset ja alueiden väliset hankkeet ovat mahdollisia. Hankkeiden tulee toteuttaa Outokairan Ylpeästi etheenpäin! -strategiaa sekä noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä ja viranomaisten ohjeistusta hanketoiminnasta. Hankkeiden rahoituksesta päättää Outokairan hallitus valitsemiensa valintakriteerien pohjalta. Valintakriteerit kullekin tukimuodolle löydät tukimuotojen sivuilta. Hallitus tarkastelee hankkeiden tarkoituksenmukaisuutta päätöstä tehdessään. Lopuksi Lapin ELY-keskus tarkastaa hankkeen laillisuuden ja tekee hankkeesta virallisen rahoituspäätöksen.

Alta löytyvien painikkeiden avulla pääset tutustumaan yhteisöjen ja yritysten erilaisiin tukimuotoihin. Lisäksi löydät tietoa siitä, miten polku ideasta hankkeeksi yleensä kuljetaan.

 

Yleistietoa hakemisesta Yritystuet Hanketuet Miten ideasta hankkeeksi? Tuensaajalle

 

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön