KATSO KAUKAA – NÄE LÄHELLE

 

Ohessa kuvallisia esimerkkejä Outokairan Leader-rahoituksen saaneista investointi-, kehittämis- ja yrityshankkeista vuosina 2007–2013.

 
Investointihankkeita 2007-2013 Kehittämishankkeita 2007-2013 Yrityshankkeita 2007-2013
 

Pellon uusi nuorisobussi – VARIKKOBUSSI

 
Vanha kirjastoauto oli poistunut käytöstä mutta auto oli kuitenkin vielä ihan soiva peli. Autolle mietittiin käyttöä ja siitä syntyikin ajatus nuorisobussista. Paikallinen Leader-ryhmä astui tässä vaiheessa apuun. Niinpä syntyi yleishyödyllinen investointihanke ”Kylästä kylhään”. Nyt nuorisobussi on valmis ja se on ristitty VARIKKOBUSSIKSI.

Nuoret ovat itse ideoineet sen sisältöjä ja osallistuneet myös itse tekemiseen purkamalla kirjastoauton sisustoja.

Kuvat: Kari Arontie, ulkokuvat A.Anttila

TOTEUTTAJA: Pellon kunta

HANKE: Kylästä kylhään

TUEN MUOTO: Yleishyödyllinen investointihanke

TOTEUTUSPAIKKA: Pello

HANKKEEN RAHOITUS: Hankkeen kustannusarvio on 22 250€. Hanke on saanut 50 %:n Leader tuen sekä lisäksi kunta on rahoittanut hankettaan ylimääräisellä kuntaosuudella. Hankkeen julkinen tuki on 70 %. Osa yksityisestä rahoitusosuudesta on tehty vastikkeettomalla työllä eli ns. talkootyöllä.
 

”VARIKKOBUSSI TULLEE!!!!!!!!!!!” Nuorisobussissa on tunnelmaa

 

 

 

Tekniikkaa ja tekemistä

 
Nuoriso- tai monitoimibussissa – millä nimellä sitä haluaakaan kutsua  – on seuraavat laitteet: Musiikkilaitteisto, jossa on miksauspöytä, sisäkaiuttimet, langattomat mikrofonit ja ulkokaiuttimet jalkoineen. Kannettava tietokone ja karaokeohjelmisto. Televisioita, pelikonsolit ja pelit, jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro, internetyhteys, markiisikatos, agrigaatti, ulkopöydät ja tuolit, tv-antenni sekä varashälyttimet.

 

www.pello.fi

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön