Kylästä kylhään, Pellon nuorisobussi

KATSO KAUKAA – NÄE LÄHELLE

Ohessa kuvallisia esimerkkejä Outokairan Leader-rahoituksen saaneista investointi-, kehittämis- ja yrityshankkeista vuosina 2007–2013.

Pellon uusi nuorisobussi – VARIKKOBUSSI

Vanha kirjastoauto oli poistunut käytöstä mutta auto oli kuitenkin vielä ihan soiva peli. Autolle mietittiin käyttöä ja siitä syntyikin ajatus nuorisobussista. Paikallinen Leader-ryhmä astui tässä vaiheessa apuun. Niinpä syntyi yleishyödyllinen investointihanke ”Kylästä kylhään”. Nyt nuorisobussi on valmis ja se on ristitty VARIKKOBUSSIKSI.

Nuoret ovat itse ideoineet sen sisältöjä ja osallistuneet myös itse tekemiseen purkamalla kirjastoauton sisustoja.

Kuvat: Kari Arontie, ulkokuvat A.Anttila

Lisää kuvia löydät tekstin jälkeen + alkuisista vihreistä laatikoista. Pääset katsomaan kuvia galleriana napsauttamalla kuvaa.

TOTEUTTAJA: Pellon kunta HANKE: Kylästä kylhään TUEN MUOTO: Yleishyödyllinen investointihanke TOTEUTUSPAIKKA: Pello HANKKEEN RAHOITUS: Hankkeen kustannusarvio on 22 250€. Hanke on saanut 50 %:n Leader tuen sekä lisäksi kunta on rahoittanut hankettaan ylimääräisellä kuntaosuudella. Hankkeen julkinen tuki on 70 %. Osa yksityisestä rahoitusosuudesta on tehty vastikkeettomalla työllä eli ns. talkootyöllä.