Lämmin KIITOS kaikille 25-vuotisjuhliimme osallistuneille! Juhlimme neljännesvuosisadan täyttymistä viime viikolla Ylitorniolla, Torniossa ja Pellossa paikallisten ihmisten kanssa. Mukana oli entisiä ja nykyisiä hallituksen jäseniä, yrittäjiä, kuntien edustajia, naapureita, kyläaktiiveja ja paljon muita maaseudun tulevaisuudesta kiinnostuneita länsikairalaisia.

Juhlatilaisuuksissa avattiin myös juhlavuoden ideakilpailu, johon odotamme sankoin joukoin osallistumista! Kilpailussa haemme uusia ja kekseliäitä ideoita alueen viihtyvyyden ja rajayhteistyön kehittämiseen. Osallistua voi kuka tahansa Outokairan alueen asukas, alueelta lähtöisin oleva, alueella opiskeleva nuori tms. joko yksin tai ryhmässä. Palkintona jaetaan kilpailun viidelle parhaalle idealle 100 euroa puhtaana käteen!

Ideakilpailuun osallistuminen on varsin helppoa: lataa kilpailulomake Outokairan nettisivuilta, täytä se ja lähetä meille joko postitse (Outokaira tuottamhan ry, Kenttätie 1, 95700 Pello – huom! postitse lähetetty lomake tulee allekirjoittaa) tai sähköpostilla osoitteeseen info@outokaira.fi. Ideoita voi esitellä lomakkeen lisäksi myös muilla tavoin, esimerkiksi videona, PowerPoint-esityksenä, piirroksena… vain mielikuvitus on rajana! Ideoita otetaan vastaan 13.12. klo 16:00 saakka.

Lue lisää kilpailusta: https://www.outokaira.fi/juhlavuoden-kilpailu-starttaa/.

Juhlatilaisuuksien tunnelmiin voit palata kuvien avulla. Alla olevista linkeistä voit käydä tutustumassa kunkin tilaisuuden kuviin. Ne voi ladata myös omalle koneelle oikeasta yläkulmasta lataa-painikkeesta (kuvakkeessa on alaspäin menevä nuoli). Linkit aukeavat samassa välilehdessä.

Kuvat 9.11. Ylitornio
Kuvat 10.11. Tornio
Kuvat 11.11. Pello

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön