Tervetuloa uuden EU-rahoituskauden 2023–2027 infotilaisuuksiin! Lapin ELY-keskus järjestää yhteistyössä Lapin Leader-ryhmien kanssa helmikuun alusta lähtien tilaisuuksia, joissa kerrotaan rahoitusmahdollisuuksista Lapin maaseudun yritys- ja hanketoimijoille vuosina 2023–2027.

Tilaisuuksissa tietoa sekä ELY-keskuksen että Leader-ryhmien myöntämistä tuista. Tilaisuudet on suunnattu kaikille EU:n maaseuturahoituksen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Tilaisuudet järjestetään Teams-yhteyksin ja ne tallennetaan. Tallenteet ovat katsottavissa ELY-keskuksen YouTube-kanavalla (Lapin ELY-keskuksen soittolista) kaksi viikkoa julkaisun jälkeen.

Infoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Infotilaisuudet (Teams):

Ke 8.2. klo 9–10, yleisinfo uudesta rahoituskaudesta
Ke 15.2. klo 9–10, maaseudun kehittämishankkeet
Ke 22.2. klo 9–10, yleishyödylliset investoinnit
Ke 1.3. klo 9–10, maaseudun yritystuet
Ke 15.3. klo 9–10 laajakaistainvestoinnit
Ke 26.4. klo 9-10, yritysryhmähankkeet

Lapin ELY-keskus järjestää keväällä yhteistyössä kuntien kanssa mm. viljelijätukiin ja rakennetukiin liittyviä koulutustilaisuuksia. Näistä tiedotetaan lisää, kun ajankohdat varmistuvat.

Hankekoulutus maaliskuussa Rovaniemellä

Lapin ELY-keskus järjestää ti 21.3.2023 hankekoulutuksen kaikille maaseudun hanke- ja yritysrahoituksesta kiinnostuneille. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, mutta tarkempi paikka, tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähiaikoina. Tiedotamme näistä myös Outokairan sivuilla. Pysy siis kuulolla ja laita jo nyt päivämäärävaraus kalenteriisi!

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön