Ideasta investointihankkeeksi – Vasara ja nauloja rakentamishankkeiden apurina!

Olen aloittanut Vasara ja nauloja -hankkeessa rakentamisen asiantuntija 1.3.2023 ja esittelen nyt ensimmäistä kertaa toimintaa näin blogin muodossa. Hanke on vasta alussa, mutta nyt on jo tehty erilaisia kustannusarvio- ja rahoitussuunnitelmapohjia, jotka hyödyntävät hakijaa hakuprosessissa. Samoin on tehty urakkatarjouspyyntölomake ja erilaisia rakentamisen ohjeita. Odottakaa vielä hetki. Kaikki nämä ilmestyvät Outokaira tuottamhan ry:n verkkosivuille, kun riittävää testausta on tehty ja todetaan lomakkeet kaikkia osapuolia palveleviksi tuotteiksi. Testausta tehdään alueellisilla Leader toimistoilla, Lapin ELY-keskuksella ja asiakkailla.

Kuvakaappaus kustannusarviolomakkeesta.

Kuvakaappaus kustannusarviolomakkeesta.

Pitkien matkoja vuoksi on juuri nyt mietinnässä, miten kaikkia palvellaan tasapuolisesti. Tähän on suunnitteilla erilaisia toimintamalleja, joita voisi olla esimerkiksi verkkopohjainen varauskalenteri, jossa varataan neuvonta-aikoja. Voisi olla myös puhelin neuvonta-aikoja tai Teams aikoja, jotta palvelua pystytään antamaan kaikille sitä tarvitseville. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi, ja millaisella toimintatavalla neuvonta antaa parhaan mahdollisen lopputuloksen juuri teille.

Hankkeessa tehdään edelleen käyntejä paikan päälle. Tällä hetkellä tehty neuvontakäyntejä Ylitorniossa, Torniossa, Rovaniemellä, Pellossa ja Enontekiöllä. Huomioitavaan on, että hankkeessa annetaan neuvontaa koko Lapin alueella.  Ekologisena tavoitteena on, että samalla kerralla voisin palvella matkan varrella useampaa asiakasta samalla kertaa.

Seuratkaa tapahtumia! Tavataan vaikka 16.5. Kevätkylvön merkeissä Rovaniemellä tai Pellonkorjuu – Kohathaan Pellossa -kesätapahtumassa 1. -2.7.2023

Terveisin
rakentamisen asiantuntija
Hannu Rinne

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön