Laskeudumme pikku hiljaa joulun viettoon kiireisen vuoden jälkeen! Tänä vuonna saatiin käyntiin uusi EU-rahoituskausi 2023–2027, joten kiirettä on pitänyt neuvonnan ja saapuvien hankkeiden kanssa. Olethan jo tutustunut rahoituspalettiimme? Pistähän sinäkin hankemietintämyssy joulun yli päähäsi, niin palataan taas vuoden 2024 puolella keskustelemaan, miten ideallesi voidaan saada Leader-rahoitusta! Huomaathan, että hankkeet otetaan tällä EU-rahoituskaudella käsittelyyn hakujaksoittain. Haku on jatkuvaa, mutta hankkeita käsitellään aina hakujaksoissa. Seuraava hankkeiden hakuaikamme päättyy 31.1.2024 ja sitä seuraava 15.3.2024. Hakujaksot löydät yleistietoa rahoituksesta ja hankkeiden hakemisesta -sivuiltamme sekä tukikohtaisilta sivuilta.

Lomailemme joulun ja välipäivien aikana seuraavasti:

  • Anne Anttila: 22.12.2023–1.1.2024
  • Hilkka Konttaniemi: 20.–22.12.2023
  • Hannu Rinne: 27.12.2023–1.1.2024

Muuna aikoina olemme normaalisti tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse tai toimistolla (Kauppatie 36, Pello). Ennen toimistolla vierailua kannattaa kuitenkin aina varmistaa, että olemme paikan päällä. Ota yhteyttä meihin, jos olet tulossa kylään! Huomaathan, että Hannu Rinne pitää etätoimistoa, mutta liikkuu tarvittaessa koko Lapin alueella Vasara ja nauloja -hankkeen puitteissa.

Viestinnän asiantuntija Johanna Asialan työsuhde Outokairalla päättyy 31.12. hänen siirtyessä toisiin tehtäviin. Toivotamme Johannalle oikein lempeitä tuulia tulevaan!

Maaseuturahoituksen tuissa on lyhyt maksukatko joulun aikana ja välipäivinä 22.12.2023–5.1.2024. Tänä aikana Hyrrää voi normaalisti käyttää, mutta hankkeille ei tehdä maksupäätöksiä. Lisätietoja tukien maksamisesta ja maksukatkosta saa osoitteesta maksatusyksikko@ruokavirasto.fi.

Psst! Jos kaipaat joulun ajaksi mukavaa luettavaa, niin ota haltuun Parhaita paloja Outokairasta -julkaisu, jota pääset selaamaan alla. Julkaisun löydät myös Outokairan Issuu-tililtä. Painettua julkaisua voi hakea Pellon toimistoltamme jaettavaksi omalle kylälle, yrityksen tiloihin tai vaikkapa tuttaville pukinkonttiin!

Rentouttavaa joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024 kaikille!

Toivoo Outokairan väki

 

Kuva: Hannu Rinne

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön