Jupon Erän lämmitysjärjestelmän uusiminen

KATSO KAUKAA – NÄE LÄHELLE

Ohessa kuvallisia esimerkkejä Outokairan Leader-rahoituksen saaneista investointi-, kehittämis- ja yrityshankkeista vuosina 2007–2013.

Jupon Erä ry:n Lämmitysjärjestelmän uusiminen

Jupon Erä ry on metsästysseura, joka on vuosien mittaan toteuttanut isoja metsästykseen ja ammuntaan liittyviä tapahtumia. Erityisesti nuoret on huomioitu toiminnassa siten, että jopa omia kehittämishankkeita on nuoriin liittyen toteutettu. Jupon Erän toiminta ulottuu laajalle – jopa oman maakunnan ulkopuolelle.

Toiminnan ollessa näin laaja-alaista, on Jupon Erän lämmitysjärjestelmän rahoitukseen myönnetty Leader-avustusta.

Hankkeella Pessalompolossa sijaitsevan ampumaurheilukeskuksen lämmitysjärjestelmä on uusittu rakentamalla lämpökeskus, jolla turvataan keskuksen peruslämpö ja lämpimän käyttöveden riittävyys. Maalämmitystä varten varataan tila, johon laitos voidaan tarvittaessa asentaa. Myös sähkölämmitys on asennettu.

Kuvat: Kari Arontie

Lisää kuvia löydät tekstien jälkeen + alkuisesta vihreästä laatikosta. Pääset katsomaan kuvia galleriana napsauttamalla kuvaa.

TOTEUTTAJA:
Metsästysseura Jupon Erä ry.

HANKE:
Lämmitysjärjestelmän uusiminen puu-, sähkölämmitys ja varaus maalämpöön

TUEN MUOTO:
Yleishyödyllinen investointihanke

TOTEUTUSPAIKKA:
Pessalompolon kylä Ylitorniolla

HANKKEEN RAHOITUS:
Hankkeen kustannusarvio on 52490€, johon on saatu 60%:n Leader avustus. Osa yksityisestä rahoituksesta on korvattu vastikkeettomalla työllä eli ns. talkootyöllä.