Kuva: Hannu Rinne.

 

Kustannusarviolomakkeet ovat uudistuneet

Vasara ja nauloja -hankkeessa autetaan Lapin alueella yrityksiä, yhdistyksiä sekä yhteisöjä hakemaan investointeihin rahoitusta Leaderilta tai Lapin Ely keskukselta. Apua annetaan rakentamisen investointihankkeiden laatimisessa, lupa-asioissa, rakennusselostusten, vastikkeettoman työn laadun ja määrän arvioinnissa sekä kustannusarvion tekemisessä.

Kustannusarviolomakkeet ovat nyt uudistuneet versioon kaksi. Uusissa lomakkeissa kaikki tehdään yhdessä taulukossa. Sinne kirjataan materiaalit ja hankinnat, arvio vastikkeettoman työn laadusta ja määrästä sekä kirjotetaan rakennusselostus.

Näistä on saatavilla koontilomakkeet, jotka voi tallentaa Adobe Acrobat pdf muotoon.

Uutena kustannusarviolomakkeena on nyt pienhankkeen kustannusarvio.

 

Ohjevideo kustannusarvion täyttämisestä

Ohjevideon pääset katsomaan tekstityksien kanssa Outokairan YouTube-kanavalta: https://youtu.be/_Vvd2LFgv0E?si=x1AT9aD4OFmqY34H . Lisäksi löydät saman videon alta olevasta upotteesta. Ota ohjeet haltuusi, niin osaat jatkossa täyttää lomakkeen oikein!  

Mallipiirustuksia on myös saatavilla

Hankkeen aikana tuotetaan myös mallipiirustuksia, joista löytyy myös 3D mallinnus videona. Tällä hetkellä valmiina ovat:

Muut videot löydät osoitteesta: https://www.outokaira.fi/vasara-ja-nauloja-mallipiirustukset/ Muita materiaaleja hankehakijan avuksi löytyy osoitteesta https://www.outokaira.fi/vasara-ja-nauloja-kustannusarviolomakkeet/ kuten Ohje rakentamisen investointihankeen valmisteluun. Maaseuturahoitus antaakin harvaan asutun alueen ihmisille paljon kehittämisen mahdollisuuksia. Kun sinulla tulee kehittämisidea, ota yhteyttä alueesi Leader-toimistoon tai Lapin ELY-keskukseen. Rakentamisen investointihankkeita suunnitteleville vasara ja nauloja -hankkeessa tulen myös paikan päälle auttamaan hankesuunnittelussa. Käyntien lisäksi teen myös ohjausta puhelimitse sekä Teamsilla, jonka voi varata, vaikka sähköisen ajanvarauksen kautta. Ota rohkeasti yhteyttä!  

Pysäytyskuva kustannusarviolomakkeen täyttöohjevideosta.

Terveisin
Hannu Rinne
rakentamisen asiantuntija
Vasara ja nauloja -hanke

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön