Outokairan toimisto on suljettuna 11.7.-7.8.2022 välisen ajan, jolloin Anne Anttila ja Hilkka Konttaniemi ovat lomalla.

Leader-hakemuksia voi jättää Ruokaviraston Hyrrä-järjestelmään jatkuvasti. Hakemuksia otetaan vireille viikottain. Vireille tulleista hakemuksista tulee hakijalle sähköposti-ilmoitus osoitteesta noreply@ruokavirasto.fi. Mikäli hakemus ei täytä vireilletulon ehtoja, hakemus palautetaan hakijalle. Hakemukselle tehdään varsinaiset tarkastukset ja lisäselvityspyynnöt vasta palattuamme lomilta. Hankkeen voi omalla riskillä aloittaa vireilletulon jälkeen (mutta emme suosittele).

Hankeneuvontaa voit pyytää lomamme aikana hankekehittäjä Johanna Mikkolalta, mielellään sähköpostitse johanna.mikkola@outokaira.fi

HUOMAATTEHAN tärkeitä aikatauluja:

* heinäkuun loppuun mennessä tulee hakea kustannusarvioltaan vähintään 50 000 euron kehittämishankkeet (ei koske yleishyödyllisiä investointeja eikä yritysten investointihankkeita)

* elokuun 2022 loppuun mennessä tulee olla viimeiset tämä ohjelmakauden hakemukset Hyrrässä (niin valmiina, että kaikki lupa ym. asiat ovat valmiina). Nämä käsitellään syyskuun loppuun mennessä Outokairan hallituksessa ja ELYn päätöskäsittely tehdään vuoden loppuun mennessä

* tämän jälkeen ei enää käsitellä hankkeita ennen kuin uusi ohjelmakausi alkanee vuonna 2023 jossain vaiheessa (mikäli rahoitus saadaan). Kannattaa huomioida, että hakemuksia ei voi siirtää ohjelmakaudelta toiselle (eli omalla riskillä käynnistämistä ei suositella!).

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön