Tule lukemaan Parhaita paloja Outokairasta!

 

Julkaisimme Parhaita paloja Outokairasta – killathaan kunnola ko aihetta on! -julkaisun fästeillämme 29. marraskuuta. Julkaisu kertoo yksissä kansissa Outokaira tuottamhan ry:n monivaiheisen historian aina Leader-toiminnan Suomeen rantautumisesta tähän päivään saakka. Julkaisussa käsitellään lukuisia teemoja kylien ja kulttuurin kehittämisestä yritysten tukemiseen, kansainväliseen toimintaan ja kehittäjien väliseen yhteistyöhön.

Julkaisussa ääneen pääsevät niin Outokairan työntekijät, hallituslaiset, tärkeät yhteistyökumppanit kuin tuensaajatkin eli alueen ihmiset, joiden vuoksi töitä Outokairassa tehdään! Mukana on myös kivoja muistoja Leader-toiminnan alkuajoilta kuvien ja lehtileikkeiden muodossa. Jokainen tornionlaaksolainen löytää varmasti jonkun tutun nimen tai tutut kasvot julkaisusta, joten ei muuta kuin bongailemisen ja lukemisen riemua!

Julkaisun taitosta vastasi rovaniemeläinen Seven-1, painosta puolestaan KTMP Group. Julkaisun ensimmäinen painoksen kappalemäärä on 1000, josta nyt on jaettu noin 200 kpl eteenpäin. Painettuja julkaisuja voi hakea esimerkiksi kylätaloille, kuntiin ja yrityksen tiloihin jaettavaksi, myös kotiin voi ottaa halutessaan useamman kappaleen. Julkaisuja voi hakea Outokairan Pellon toimistolta (Kauppatie 36), mutta ne kulkeutuvat eri puolille aluetta sovittaessa. Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat jaettavaksi isomman erän julkaisuja.

Pääset selaamaan julkaisua alla. Voit suurentaa näkymän oikeasta alakulmasta. Julkaisun löydät myös täältä: issuu.com/outokairatuottamhanry/docs/parhaita_paloja_outokairasta_-julkaisu

Julkaisemme kuvallisen koosteen fästeistämme myöhemmin. Tässä yhteydessä julkaisemme myös Sari Rannanpään fästeillä pitämän esityksen. 

 

Parhaita paloja Outokairasta -julkaisua selataan Outokairan fästeillä.

Parhaita paloja Outokairasta -julkaisua pääsee lukemaan netissä Issuu-julkaisuna. Fästeille osallistuneet pääsivät ensimmäisinä käsiksi painettuun julkaisuun. Kuva: Hannu Rinne.

 

Outokairasta evhäitä kehitykseen -video ensi-illassa

 

Fästeillä maailmanensi-illassa oli myös Outokairasta evhäitä kehitykseen! -video. 13-minuuttisella videolla on kolme pääteemaa: tornionlaaksolainen kulttuuri, yrittäjyys ja kylät. Teemojen sisällä esillä ovat erilaiset hankkeet ja kehittämistarinat matkan varrelta, niin hanketoteuttajien itsensä kuin Outokairankin kertomana. Videon katselemalla saa kuvan siitä, kuinka monipuolista Outokairan rahoittama toiminta alueella on.

Mehän olemme hyviä, mutta olemme vielä paljon parempia, kun me olemme porukassa! Näihin Antti-Pekka Palokankaan sanoihin on hyvä meidänkin yhtyä ja kannustaa kaikkia videomme avulla tutustumaan Leaderin avulla tapahtuvaan kehittämistoimintaan. Toivotamme kaikille inspiroivia katseluhetkiä!

Voit katsoa videon Youtube-upotteesta alta. Voit katsella videon myös suoraan Youtubessa ja jakaa sitä eteenpäin hyödyntämällä seuraavaa linkkiä: https://www.youtube.com/watch?v=hdZ3OMDzlfg

 

 

Psst! Joulu tulla jolkottaa ja Outokairan on viimein aika järjestää oikeat tupaantuliaiset! Vietämme tupareita jouluisissa tunnelmissa torstaina 7. joulukuuta klo 10-14. Tervetuloa tutustumaan uuteen toimistoomme Pellossa, osoitteessa Kauppatie 36! Olemme kaikki neljä paikan päällä valmiina keskustelemaan Leader-tuista ja hankeideoista. Paikalla on myös koko Lapin oma valokuitusoturi Annika Lompolo, jolta voi tiedustella kylien laajakaistainvestoinneista. Tulehan piipahtamaan meillä glögeillä!

Outokairan jouluglögit torstaina 7. joulukuuta klo 10-14.
Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön