Raanujärven Urheilutalo Loimun Köökki

KATSO KAUKAA – NÄE LÄHELLE

Ohessa kuvallisia esimerkkejä Outokairan Leader-rahoituksen saaneista investointi-, kehittämis- ja yrityshankkeista vuosina 2007–2013.

Kylän Köökki

Raanujärven kyläläiset ovat päättäneet, että Urheiluseura Loimun talo on heidän kylätalonsa. Kylätaloa on kunnostettu toisellakin hankkeella, mutta tässä hankkeessa keskityttiin keittiötilojen ja siihen liittyvän toiminnan parantamiseen. Keittiö laajennettiin käyttämättömiä pesutiloja hyödyntäen. Köökiin hankittiin tarvittavaa kalustoa, koneita ja laitteita. Tavoitteena oli saada keittiö siihen kuntoon, että talossa voidaan pitää isoja tilaisuuksia, joihin mahtuu 150 henkeä kerrallaan esimerkiksi ruokailemaan.

Hankkeeseen liittyi myös kattomateriaalien vaihtaminen terveysriskittimöksi, wc tilojen korjausta, talon ulkomaalaus sekä ulko-ovien vaihtaminen.

Kuvat: Kari Arontie

Lisää kuvia löydät tekstien jälkeen + alkuisesta vihreästä laatikosta. Pääset katsomaan kuvia galleriana napsauttamalla kuvaa.

TOTEUTTAJA:
Raanujärven Urheiluseura Loimu ry

HANKE:
Kylän Köökki

TUEN MUOTO:
Yleishyödyllinen investointihanke

TOTEUTUSPAIKKA:
Raanujärvi, Ylitornio

HANKKEEN RAHOITUS:
Hankkeen kustannusarvio on ollut 50 000 €, johon on saatu 60%:n Leader investointiavustus. Osa yksityisestä rahoituksesta on toteutettu vastikkeettomalla työllä eli ns. talkootyönä.