Tervetuloa jouluglögeille uudelle toimistollemme!

 

Tervetuloa tutustumaan Outokairan uuteen toimistoon Pellossa! Tarjoamme tuparityylisesti vierailijoille glögiä ja jouluista naposteltavaa torstaina 7.12. klo 1014. Kahvi- ja glögipannu käyvät kuumana koko nelituntisen ajan, joten ei muuta kuin pirttiin poikkeamaan vaikkapa asiointireissun yhteydessä!

Muutimme uusiin tiloihin Pellon keskustassa syyskuun lopussa 2023. Toimistomme sijaitsee tätä nykyä osoitteessa Kauppatie 36, entisen Martinkulman kiinteistön päädyssä. Toimistomme pihamaalta löytyy runsaasti parkkitilaa vierailijoille. 

Näissä uuden toimistomme tupareissa saat halutessasi tietoa Outokairan tarjoamista Leader-tuista, rakentamishankkeiden toteuttamisesta sekä hankeviestinnästä. Tavattavissa ovat niin toiminnanjohtaja, toimistosihteeri, rakentamisen asiantuntija kuin viestijäkin. Nyt onkin oiva tilaisuus tulla jututtamaan meitä kaikkia tai jotakuta meistä ja kyselemään ns. “tyhmiä”!

Paikan päällä on myös koko Lapin oma valokuitusoturi, Valokuidulla elämää ja turvaa Lapin kyliin -hankkeen Annika Lompolo. Jos siis kylien laajakaistainvestoinnit kiinnostavat, tule jututtamaan Annikaa! Hänen hankkeensa on Leader Tunturi-Lappi ry:n hallinnoima, mutta toimii koko Lapin alueella, aivan kuten Vasara ja naulojakin. Jos siis Outokairasta löytyy kyliä, joilla on innokkuutta lähteä investoimaan varmoihin tietoliikenneyhteyksiin maaseuturahoituksen tuella, niin Annika osaa auttaa näissä asioissa!

Glögeille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan paikalla voi tulla käymään omien aikataulujen mukaan.

 

Outokairan toimisto syksyllä ulkoapäin.

Valotauluihin olemme jo saaneet oikeat teippaukset, mutta tässä näet hieman uutta toimistoamme ulkopuolelta. 

 

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön