Olemme taas sen äärellä, että uutta Outokairan Leader-strategiaa eli ohjelmaa valmistellaan. Valmista tulee olla juhannuksen alla. Olemme pitäneet näin korona-aikana jo monia tapaamisia (enimmäkseen etänä) ja kohtaamisia, joissa olemme keränneet asukkaidemme ajatuksia – muistattehan varmaankin  Outokairan 25-vuotisjuhlakiertueen!

Olette kaikki tervetulleita vaikuttamaan Outokairan tulevaan ohjelmaan!

Järjestämme outokairalaisille avoimen työpajan keskiviikkoiltana 30.3.2022 klo 17.30-19.30 teemalla Älykkäät kylät.

Älykkäät kylät -työpajassa tarkoitus on miettiä miten voimme kehittää alueen resilienssiä, eli muutoskestävyyttä. Tule mukaan suunnittelemaan, mitä Älykkäät kylät voisivat meillä tarkoittaa ja miten niitä voitaisiin toteuttaa.

Lue lisää Älykkäät kylät -teemasta:    https://www.maaseutu.fi/maaseutuverkosto/teemat/alykkaat-kylat

Tilaisuus järjestetään etänä Zoomin avulla. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään perjantaina 25.3.22. Lähetämme ennen tilaisuutta osallistujille sisäänkirjautumislinkin sekä Zoomin käyttöohjeet.

Ilmoita siis nimesi sekä sähköpostiosoitteesi anne.anttila@outokaira.fi tai viestinä numerooni 0400161034, myös WhatsApp viesti käy.

Ilmoittautumisianne odottaa Anne Anttila

jk. Toivon Sinun välittävän viestiä lähipiirissäsi. Ja huomaa – vaikka Älykkäät kylät kuulostaa aika hienolta, ei se sitä kuitenkaan ole.

 

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön