Outokairan uusi koko Lapin alueella vaikuttava Vasara ja nauloja -hanke on startannut virallisesti 1. maaliskuuta. Hankkeessa rakentamisen asiantuntijana on aloittanut Hannu Rinne. Hannun työpiste sijaitsee Ylitorniolla, mutta toimialueena on koko Lappi.

Lapin maaseudulla rakennetaan innokkaasti niin rakennuksia, rakennelmia kuin erilaisia maastokohteita. Rakentamishankkeet ja niiden rahoitushakemukset voidaan kokea etenkin vapaaehtoistoimijoiden keskuudessa haastaviksi. Vasara ja nauloja -hanke on ratkaisu tähän haasteeseen: hankkeen avulla parannetaan rakentamishankkeisiin liittyvä osaamista ja luodaan rakentamiseen liittyvien toimijoiden yhteistyöverkosto Lappiin!

Vasara ja nauloja -hanke tarjoaa apua kaikille lappilaisille rakennushankkeiden toteuttajille, jotka ovat hakemassa maaseuturahoitusta Leaderilta tai Lapin ELY-keskukselta kaudella 2023–2027. Hankkeen tavoitteena on parantaa Lapin maaseudun toimijoiden osaamista rakennussuunnitelmien tekemisessä. Hankkeessa tuotetaan mm. kirjallisia ohjeita, videoita, mallipiirustuksia ja muita esimerkkejä rakentamishankkeisiin liittyvistä asioista. Tarkoituksena on samalla madaltaa uusien tuenhakijoiden kynnystä lähteä toteuttamaan rakentamishankkeita Lapin maaseudulla.

Rakennetaan yhdessä iloisella mielellä Lapin maaseutua!

Tutustu hankkeen esitteeseen! Esitteen voi ladata myös omalle koneelleen ja tulostaa jaettavaksi esimerkiksi kylätaloille.

 

Ota yhteyttä Vasara ja nauloja -hankkeeseen:

Vasara ja nauloja -hankkeen rakennusalan asiantuntija Hannu Rinne.

Vasara ja nauloja -hankkeen rakennusalan asiantuntija Hannu Rinne.

Vasara ja nauloja -hankkeen rakennusalan asiantuntija Hannu Rinne.

hannu.rinne@outokaira.fi
040 680 0040
www.outokaira.fi/vasara-ja-nauloja

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön