KATSO KAUKAA – NÄE LÄHELLE

 

Ohessa kuvallisia esimerkkejä Outokairan Leader-rahoituksen saaneista investointi-, kehittämis- ja yrityshankkeista vuosina 2007–2013.

 
Investointihankkeita 2007-2013 Kehittämishankkeita 2007-2013 Yrityshankkeita 2007-2013
 

Jokivartiset – Väylänvarsi tutuksi

 
Jokivartisten kyläseura ry on toteuttanut alueellaan useita investointihankkeita. Tämä kehittämishanke liittyy oleellisesti investointihankkeeseen Naamivaahraan Nauttimhaan. Kehittämishankkeella toteutetaan nykyaikaiset ja helposti päivitettävät nettisivut www.jokivartiset.com ja tehdään alueesta, alueen reiteistä ja palveluista painettu kartta. Naamivaahraan Nauttimhaan -hankkeeseen sisältyvään frisbeegolfradan avajaiset ja kutsukilpailu sisältyvät myös hankkeeseen. Myös alueen markkinointia tehdään hankkeella.

Kuvat: Kari Arontie

TOTEUTTAJA:
Jokivartisten kyläseura ry

HANKE:
Jokivartiset – Väylänvartiset tutuksi

TUEN MUOTO:
Yleishyödyllinen kehittämishanke

TOTEUTUSPAIKKA:
Jokivartisten kyläseuran alue Pellossa

HANKKEEN RAHOITUS:

Hankkeen kustannusarvio on 11283,80€. Hanke on saanut 90%:n Leader avustuksen.
 

Naamivaarassa frisbeetä

 
Hankkeella järjestettiin koeluonteinen kutsukilpailu. Nämä kuvat liittyvät keväällä 2014 pidettyyn kilpailuun, jolla täysimittaisen radan avajaisia pidettiin. Leder-rahoituksen saanutta rataa vielä laajennettiin täysimittaiseksi omin- ja lahjoitusvaroin.

 

Tapahtumia, kutsukilpailuja

 
Jokivarressa on aina järjestetty isoja tapahtumia välillä yksin ja useasti naapurikylien ja -valtion kanssa.  Nyt oli vuorossa  täysimittaisen frisbeegolfradan avajaiset keväällä 2014. Naamivaarassa pidettiin leikkimielinen kutsukilpailu neljälle eri taholle:

www.jokivartiset.com

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön