Tule töihin Outokairaan Kylhiin uutta virtaa -hankkeen projektipäälliköksi!

 

Outokairan toimisto syksyllä ulkoapäin.

Oletko etsimämme henkilö, joka tulee innostamaan Outokairan alueen eli Tornion, Ylitornion ja Pellon alueen kyliä? Kylhiin uutta virtaa -hankkeen tehtävät kattavat 90 % työstäsi ja lopun 10 % saat tehdä innostavaa viestintää Leader Outokairassa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta vastaavanlaisista kehittämishankkeista, Outokairan kylistä sekä osaamista innostaa, etsiä uusia ideoita ja auttaa kyliä löytämään vahvuuksiaan ja valjastamaan niitä viestinnän ja markkinoinnin käyttöön.

Tulevalla projektipäälliköllä tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, hyvä tuntemus Outokairan alueesta sekä kokemusta kylien ja erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta. Eduksi projektipäälliköllä katsotaan laaja kokemus erilaisista osallistavista työskentelymenetelmistä sekä erilaisten sähköisten työkalujen ja ohjelmistojen hallinta, kuten erilaiset somekanavat, uutiskirjepohjat, WordPress-julkaisualusta sekä Canva-ohjelma. Koskapa projektipäällikkö tekee osa-aikaisesti myös Outokairan omaa viestintää, projektipäälliköllä toivotaan olevan laaja kokemus erilaisen viestinnän toteuttamisesta.

Kylhiin uutta virtaa hankkeelle on haettu rahoitusta Leader-rahoituksesta. Rahoituspäätöstä emme ole vielä saaneet. Mikäli saamme kielteisen rahoituspäätöksen, keskeytämme rekrytoinnin tai mahdollisen käynnistyneen työsuhteen. Työsuhteeseen tullaan laittamaan koeaika.

Toivomme, että hakemuksessa esität toiveesi mahdollisesta aloittamisajasta. Hankkeen käytännön toteutusaika on 24 kk ja työtehtävät aloitetaan aikaisintaan kesäkuun alkupuolella, mutta työt voi aloittaa myös vasta syksyllä 2024 valittavan henkilön kanssa käytyjen neuvotteluiden perusteella. Palkka määräytyy hankesuunnitelman sekä valittavan henkilön koulutukseen ja kokemukseen perustuen.

Toimipisteesi tulee olemaan Outokairan alueella – Pellossa, Ylitorniolla tai Torniossa. Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista koko Outokairan alueella – toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.

Outokaira tuottamhan ry:n henkilöstöstä resursoidaan hankkeelle toiminnanjohtajan ja toimistosihteerin työpanosta. Hankkeen taloushallinto, johtaminen, maksuhakemukset sekä muu hallinnollinen toteutus hoidetaan pääosin hallintohenkilöstön toimesta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan, itsenäisen työn ja tiimimme tuen. Odotamme markkinointihenkisiä hakemuksia.

Hakemusten tulee olla perillä perjantaina 19.4.2024.
Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen info@outokaira.fi.
Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo tai vastaavat tiedot.

Tutustu huolellisesti hankesuunnitelmaan. >> Linkki hankkeen julkiseen tiivistelmään

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anne Anttila puh. 0400 161034, info@outokaira.fi

 

Liity jäseneksi

    Haluan liittyä:

    ×
    Siirry sisältöön